May

farkli ülkeden 17 öğretmen 210 öğrencinin, okulumuzdan da Didem DOLGUN'un kurucusu ve Emine Şensoy ve Hatice Ümran Yüksel'in ortağı olduğu Games Of Mind eTwinning projesinde sona gelindi. Proje kapsamında Erdemli Doğa ve Fen Okulu'nda gerçekleştirilen akıl ve zeka oyunları turnuvasına tüm yerel ortaklar ve 80 öğrenci katıldı. İlçe Milli Eğitim müdürü Yusuf AÇIKYÖRÜK ve şube müdürü Erdoğan TEKİN'in de teşrif ettiği turnuva büyük bir şölen havasında geçti. Turnuva sonrasında  öğrenciler coşku içerisinde eTwinning gününü kutladılar.

Games of Mind eTwinning projesinin tüm yerel ortakları ve öğrencileri bir araya gelerek Erdemli'de bir ilki gerçekleştirdiler.

Hayalim Robotik Kodlama eTwinning Projesi kuruldu

May

Hatice Ümran Yüksel in yürüttüğü Hayalim Robotik Kodlama projesi Mersin etwining dergisinde yayinlandi

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Didem DOLGUN'un kurucusu olduğu Games Of Mind isimli projede öğrenciler proje harflerini yazıp bir araya getirerek proje isminden oluşan ortak ürünlerini oluşturmuşlardır.

Nis

Hatice Ümran Yüksel in bir masal bir etkinlik projesi  Ağustos/Aralık ARGE bülteninde biti örnekler arasında yer aldi

Nis

Okulumuz öğretmeni Didem DOLGUN'un kurucusu, Emine Şensoy ve Hatice Ümran Yüksel'in ortağı olduğu Games Of Mind isimli eTwinning projesi Mersin 2022 eTwinning Dergisinde yer aldı.