Eyl

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü ders başı yapılıyor.

Tem

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında lise tercihleri bugünden itibaren 12 Temmuz saat 17.00 'e kadar yapılabilecek. Merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullar için en fazla 5, yerel yerleştirmeyle öğrenci alan okullar için en fazla 5, pansiyonlu okullar için de en fazla 5 okul tercihi yapılabilecek.

May

Merkezi Sınav Giriş Belgelerinin öğrencinin kayıtlı olduğu okul müdürlüklerinden  imzalı ve mühürlü olarak alınması gerekmektedir.  Ayrıca  sınav giriş yerleri E-Okul veli bilgilendirme sisteminden de öğrenilebilmektedir.

19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

3 Mayıs 2019 Cuma

Nis

Okulumuzda 25 Nisan Perşembe günü  09:00-15:00 saatleri arasında yapılacak olan Okul Kermesine tüm öğrenci, veli ve Erdemli´leri bekliyoruz