Mrt

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında 5. sınıflardan başlamak üzere okul kıyafeti aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

NOT:Elinizde bulunan veya önceden aldığınız mavi kıyafetleri eskiyene kadar kullanabilirsiniz..

Ekm

Erasmusdays etkinliği kapsamında okulumuzda Erasmus+ farkındalığını artırmak amacıyla pano hazırlanarak öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yapıldı.

Eyl

Bizim vatanımız, toprakları üzerinde ay yıldızlı al bayrağın dalgalandığı Türkiye Cumhuriyeti'dir. O, bizim en büyük hazinemiz, atalarımızın bize bıraktığı en büyük değerdir. Vatanımız bize miras olarak değil, emanet olarak bırakılmıştır. Bu emaneti koruyup gelecek nesillere bırakmak da bize düşmektedir.

Değerler eğitim kapsamında bu ayın değeri "Vatanseverlik". Konu ile ilgili videolar ve resimler okulumuz TV yayınında öğrencilere sunulmuştur.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda kutlama programı gerçekleştirildi

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Nur Özgen OYMA tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Siber Zorbalık bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Didem DOLGUN tarafından öğretmenlerimize yönelik olarak E-twinning Okul Etiketi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ock

Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Eyl

Trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yavaşlayarak yayalara ilk geçiş hakkını  vermelerini sağlamak amacıyla "Yayalara Öncelik, Hayata Saygı Duruşu'' etkinliğini gerçekleştirdik.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılımız Kutlu Olsun

Yaz tatilinin bitimiyle geçen hafta öğretmenlerimiz göreve başlamıştı. 12 Eylül pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulumuzda bakanlığımızın ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitapları öğrencilerimizle buluşturduk.

Güncellenen vakit çizelgemizle eğitim öğretim faaliyetlerimizi başlattık.